עוגת מנגו
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2986 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 205 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר, ביצה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת מנגו, עוגת מנגו, ו עוגת גבינה מנגו עם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
פתח גיליון מאפה על תבנית אפייה משומנת, ולאחר מכן להתהפך (כדי למנוע קמטים מלהתפצל במהלך האפייה). לקצץ קצוות עם סכין חדה.
מברשת בצק קלות עם ביצה (לא מאפשרים לטפטף למטה הצדדים). צור גבול 3/4 אינץ ' מסביב על ידי ניקוד קל קו מקביל לכל קצה של מאפה (לא לחתוך את כל הדרך). זין מלבן פנימי באופן שווה עם מזלג, ואז מפזרים 1 כף סוכר.
אופים בשליש התחתון של התנור 15 דקות, או עד נפוח וזהוב חום.
העברה למתלה וקריר לטמפרטורת החדר.
להקציף יחד שמנת חמוצה, גבינת שמנת, הנותרים 3 כפות סוכר, גרידה.
דק לחתוך מנגו לאורכו עם mandoline או אחרים פורס ידני או סכין חדה (להיזהר כי מנגו קלוף הוא חלקלק), ואז חצי פרוסות רחבות לאורך.
ממש לפני ההגשה, מורחים קרם על מלבן פנימי של מאפה העליון עם מנגו, קיפול דקורטיבי.
* זמירה הקצוות של בצק מאפה מאפשר שכבות להפריד כך מאפה עולה באופן שווה.