עוגת מנדרינה אננס דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1178 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש אבקת אפייה, סוכר, קמח עוגה וביצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת קטיף חזירים (עוגת תפוזים מנדרינה עם ציפוי קצפת אננס), עוגת מנדרינה ופולנטה עם סירופ מנדרינה, ו אננס דובדבן ואמברוזיה כתומה מנדרינית.
הוראות
1
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
2
בקערה גדולה, קיצור שמנת, סוכר לבן, ביצים ווניל יחד; מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קיצור
וניל
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מה שהופך 3 יבש 2 תוספות נוזלי; לשלב קלות אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
4
מורחים את הבלילה באופן שווה ל -2 תבניות עוגת שכבות עגולות משומנות ומקומחות בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להתברר על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
6
חמאת שמנת או מרגרינה. מערבבים בהדרגה סוכר, שמנת ומיץ לימון של קונדיטורים. מקציפים עד לקבלת קרם בהיר. ממלאים ומקפיאים את העוגה. מקשטים את החלק העליון בטבעת של מקטעי כתום מנדרינה מנוקזים היטב סביב הקצה החיצוני. ממלאים את המרכז באננס כתוש סחוט היטב. מקשטים את המרכז בכמה קטעים כתומים נוספים.
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "