עוגת מנהרת שוקולד
עוגת מנהרת שוקולד היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, טעם קוקוס, חלב רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת מנהרת שוקולד, עוגת מנהרת שוקולד, ו עוגת מנהרת שוקולד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/4 כוסות סוכר ושמן בקערה גדולה, להכות היטב במהירות בינונית של מערבל חשמלי.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מערבבים לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
שלב 1 בלילת כוס, קוקוס, ו 1 כפית טעם קוקוס בקערה קטנה; מערבבים היטב. תניח בצד.
מוסיפים קקאו לבלילה שנותרה בקערה גדולה; מערבבים היטב. מילואים 1 בלילת שוקולד כוס ולהניח בצד.
יוצקים את הבלילה שוקולד הנותרים לתוך 12 כוס מחבת Bundt מצופה ספריי בישול. כפית בלילת קוקוס מעל מרכז הבלילה כדי ליצור טבעת לוודא שלא לגעת בצדדים של מחבת. למעלה עם הבלילה שוקולד שמורות, מתפשט באופן שווה כדי לכסות.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב על מתלה תיל.
שלב הנותרים 1/2 כפית טעם קוקוס, אבקת סוכר, חלב רזה; מערבבים היטב.