עוגת מנטה רכה
פאי מנטה רך דורש בערך 5 שעות זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם חמאה, סוכר, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו עוגת מנטה רכה, עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, ו עוגת שוקולד מנטה עם ציפוי מנטה קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, סוכר וחמאה. לחץ באופן שווה בתחתית ומעלה בצד של צלחת עוגה ungreased, 9x1 1/2 אינץ'.
מניחים מרשמלו וחלב בקערה גדולה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה על 3 דקות, ערבוב פעם אחת, עד מרשמלו נמסים. מקררים כ -25 דקות או עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכפית.
מקציפים שמנת, צבע מזון ותמצית מנטה בקערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מערבבים תערובת מרשמלו עד מעורבב; לקפל לתוך קצפת. מקפלים בסוכריות מרוסקות. תערובת תל לתוך הקרום. לכסות ולהקפיא על 5 שעות או עד קפוא. לכסות ולהקפיא כל עוגה שנותרה.