עוגת מנטה שוקולד כהה עמוקה דורשת סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו מלח, צבעי מאכל, סוכריות מנטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים שני מחבתות עגולות 9 אינץ ' ומרפדים את תחתית נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
מנפים יחד את קמח העוגה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
מלח
3
ממיסים שוקולד וחמאה יחד בדוד כפול. להפוך קערה ערבוב, מגניב לטמפרטורת החדר; תערובת זו חייבת להיות מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
קערת ערבוב
4
מערבבים בסוכר. תערובת בחלמונים וחלב 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
חלב
5
יוצקים את הקמח והמלח, ומערבבים רק עד incorporated. הכה את הבלילה עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה, ולאחר מכן להתמזג וניל 1/2 כוס חלב. ממיסים סודה לשתייה בחלב 1/4 הנותרים; מערבבים לתוך הבלילה במהירות וביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
וניל
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד פני השטח של העוגות באביב בחזרה קלות כאשר לחוץ עם אצבע, על 30 דקות. עוגות מגניבות על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הכן ציפוי שבע דקות, השמטת וניל (ראה הערת שוליים לקישור). צבע את הציפוי ורוד עדין עם כמה טיפות של צבע מאכל, ולהוסיף 1/4 כוס כתוש ממתקים. כפור ולמלא את העוגה מקורר.