קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית
עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 866 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות שוקולד משולשת, עוגת שוקולד תלת שכבתית, ו עוגת שוקולד תלת שכבתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לרסס מחבת ג 'לי רול 11 על 17 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי בשורה התחתונה עם נייר קלף; לרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
הסר מהחום, להוסיף את השוקולדים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים 1 כוס של שוקולד גנאש לתוך כוס מדידה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר; לגרד את השאר לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הגנאש עד לקבלת תוקף, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה חשופה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עד מעורבב. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים עד שהביצים מתחממות למגע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד שילש בנפח, כ 5 דקות. מקפלים 3 2/3 כוסות של הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
אופים במשך כ 25 דקות, או עד זהב המשרד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות.
11
הפעל סכין סביב קצה העוגה; הפוך אותו על תבנית אפייה לקלף את הקלף. תחליקי את העוגה על משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך את העוגה לתוך 3 מלבנים בגודל שווה. ערם את השכבות וקצץ את כל צדדים לא אחידים עם הסכין.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הגדר שכבת עוגה 1 בצד ימין למעלה על מתלה חוט להפיץ עם חצי גנאש הצונן. מכסים בשכבה שנייה ואת הגנאש הצונן שנותר. למעלה עם שכבת העוגה השלישית, החלק בצד למעלה; לחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
יוצקים חצי גנאש שמורות על גבי ולהפיץ אותו באופן שווה, לתת לו לטפטף מעט במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
14
יוצקים על גנאש הנותרים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
15
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מקררים למשך 15 דקות, ואז לוחצים את הקוקוס הנותר על צידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16
מקשטים עם תלתלי שוקולד ומגישים או, לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מקררים את העוגה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד