קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית

עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית
עוגת מקרון שוקולד תלת שכבתית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 866 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שכבות שוקולד משולשת, עוגת שוקולד תלת שכבתית, ו עוגת שוקולד תלת שכבתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לרסס מחבת ג 'לי רול 11 על 17 אינץ' עם תרסיס שמן צמחי בשורה התחתונה עם נייר קלף; לרסס את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום, להוסיף את השוקולדים ולתת לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים 1 כוס של שוקולד גנאש לתוך כוס מדידה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר; לגרד את השאר לתוך קערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הגנאש עד לקבלת תוקף, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בסיר בינוני, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה חשופה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עד מעורבב. מניחים את הקערה על פני המים הבוערים ומקציפים עד שהביצים מתחממות למגע.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר מהחום והכה במהירות גבוהה עד שילש בנפח, כ 5 דקות. מקפלים 3 2/3 כוסות של הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים במשך כ 25 דקות, או עד זהב המשרד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות.
11
הפעל סכין סביב קצה העוגה; הפוך אותו על תבנית אפייה לקלף את הקלף. תחליקי את העוגה על משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות לחתוך את העוגה לתוך 3 מלבנים בגודל שווה. ערם את השכבות וקצץ את כל צדדים לא אחידים עם הסכין.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הגדר שכבת עוגה 1 בצד ימין למעלה על מתלה חוט להפיץ עם חצי גנאש הצונן. מכסים בשכבה שנייה ואת הגנאש הצונן שנותר. למעלה עם שכבת העוגה השלישית, החלק בצד למעלה; לחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
יוצקים חצי גנאש שמורות על גבי ולהפיץ אותו באופן שווה, לתת לו לטפטף מעט במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
יוצקים על גנאש הנותרים להחליק את החלק העליון ואת הצדדים.
15
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מקררים למשך 15 דקות, ואז לוחצים את הקוקוס הנותר על צידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16
מקשטים עם תלתלי שוקולד ומגישים או, לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מקררים את העוגה בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד