עוגת מקרר תות-בייגלה
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום היטב, בייגלה מקלות, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, עוגת מקרר תות, ו עוגת מקרר תות.
הוראות
מערבבים יחד את המרכיבים הראשונים 3; בחוזקה לחץ על החלק התחתון, את הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור מתלה חוט, להתקרר לחלוטין (כ -30 דקות).
לעבד תותים במעבד מזון עד קצוץ דק, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מקציפים חלב מרוכז והבא 2 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. (השתמש בקובץ המצורף whisk אם משתמשים במערבל stand.)
להוסיף תותים; לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
היכו 3/4 כוס שמנת קצפת במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת תות. כפית לתוך קרום מוכן. לכסות ולהקפיא 8 עד 12 שעות או עד המשרד.
לנצח את הנותרים 1 1/4 כוסות שמנת קצפת במהירות גבוהה עד קצף; בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים על עוגה. להקפיא 1 שעה או עד קצפת הוא מוצק.