עוגת מרגריטה
עוגת מרגריטה יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם תערובת עוגת בטי, קליפת לימון נוספת, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת מרגריטה, עוגת מרגריטה, ו עוגת מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). שמן תחתון בלבד קמח קל 13x9 אינץ ' מחבת, או לרסס התחתון עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום.
מפזרים באופן שווה על החלק התחתון של המחבת; לחץ בעדינות.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום.
אופים 34 עד 39 דקות או עד חום זהוב בהיר מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. כפור עם ציפוי מוקצף; מפזרים קליפת ליים נוספת. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.