קרפים עם פטריות בר ועשבי תיבול
קרפים עם פטריות בר ועשבי תיבול עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 190 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, שאלוט, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז בר מלית עם פטריות בר, זיתים חמים עם צמחי בר, ו ספגטי עם שום ועשבי תיבול.
הוראות
מניחים קמח בקערה בינונית.
מערבבים חלב, 1 כף מרגרינה, וביצה; מוסיפים לקמח, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מעיל במחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק את doneness (קרפ מוכן להסתובב כאשר ניתן מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות). הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; לאפשר להתקרר. חזור על הליך עד שכל הבלילה משמשת. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
ממיסים 2 כפיות מרגרינה על חום בינוני-גבוה במחבת לא-דביקה גדולה.
מוסיפים פטריות, שאלוט, שרי ושום; לטגן 5 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ועירית לרוטב בשמל; מערבבים היטב.
להוסיף תערובת 1 כוס בשמל לתערובת פטריות; מערבבים היטב.
כפית 1/4 תערובת פטריות כוס על מרכז כל קרפ. להביא 2 צדדים מנוגדים למרכז; לקפל מעל מילוי. החל ב 1 צד קצר, להפשיל קרפ בחוזקה, ג ' לי רול אופנה.
מניחים stuffedcrepes, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
יוצקים הנותרים תערובת בשמל על קרפים.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.