קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מרמלדה

עוגת מרמלדה
עוגת מרמלדה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 419 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר מגורען, ביצים, סוכר קונדיטורים ו/או שקדים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו מרמלדה כתומה-קאפקייקס ריקוטה עם ציפוי קרם חמאה מרמלדה, המרכיב הסודי (מרמלדה): מרמלדה וגבינה מסריחה, ו עוגת מרמלדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברישים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בשמן קנולה. מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר המגורר עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בינתיים מקציפים בקערה את שני הקמחים, השקדים ואבקת האפייה. מקציפים את החלמונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים 1/2 כוס שמן, מיצי התפוזים והלימון והמרמלדה לחלמונים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החומרים היבשים, ואז מקפלים פנימה את החלבונים הטרופות עד לאיחוד פשוט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הצימוקים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד שהעוגה מזהיבה ומקפיצה בחזרה כשנוגעים בה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה 3/4 כוס מים והסוכר המגורר בסיר; סוחטים פנימה את מיץ התפוזים ומוסיפים את הקליפה. מבשלים עד סירופי, בערך 20 דקות. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים את הסירופ על העוגה כששניהם עדיין חמים. מצננים לחלוטין, ואז מכסים בניילון ומניחים להשרות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חותכים לריבועים ומעליהם סוכר ו/או שקדים של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
11
צילום: רולנד בלו