עוגת מרמלדה
עוגת מרמלדה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 419 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר מגורען, ביצים, סוכר קונדיטורים ו/או שקדים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו מרמלדה כתומה-קאפקייקס ריקוטה עם ציפוי קרם חמאה מרמלדה, המרכיב הסודי (מרמלדה): מרמלדה וגבינה מסריחה, ו עוגת מרמלדה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מברישים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בשמן קנולה. מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר המגורר עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -8 דקות.
בינתיים מקציפים בקערה את שני הקמחים, השקדים ואבקת האפייה. מקציפים את החלמונים בקערה גדולה.
מקציפים 1/2 כוס שמן, מיצי התפוזים והלימון והמרמלדה לחלמונים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החומרים היבשים, ואז מקפלים פנימה את החלבונים הטרופות עד לאיחוד פשוט.
מוסיפים את הצימוקים, אם רוצים.
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים עד שהעוגה מזהיבה ומקפיצה בחזרה כשנוגעים בה, כ-30 דקות.
בינתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה 3/4 כוס מים והסוכר המגורר בסיר; סוחטים פנימה את מיץ התפוזים ומוסיפים את הקליפה. מבשלים עד סירופי, בערך 20 דקות. מגניב מעט.
יוצקים את הסירופ על העוגה כששניהם עדיין חמים. מצננים לחלוטין, ואז מכסים בניילון ומניחים להשרות למשך הלילה.
חותכים לריבועים ומעליהם סוכר ו/או שקדים של קונדיטורים.