קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגת מרנג לימון

עוגת מרנג לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-94 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם תמצית vanillan, מיץ לימון מתוח, קרם של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218°. קו בצורת, מקורר, קרום עוגה עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני אוהב להשתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 15 דקות על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר את אניה ומשקולות ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים את מיץ לימון, מים, וגרידת בסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא יחד את קורנפלור, 9 אונקיות (1 1/3 כוסות) סוכר, ומלח, ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא את החלמונים ביצה ואז להוסיף אותם לתערובת לטאטא ברציפות על חום בינוני עד התערובת הופכת עבה בועות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף במשך שתי דקות נוספות ברגע שהוא מתחיל לבעבע, בלי לעצור, ואז להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מקציפים את החמאה עד שהיא נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את התערובת לתוך קליפת עוגה אפויה ולחץ על ניילון לעטוף ישירות על פני השטח. אפשר לעוגה להגיע לטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות ארבע שעות (באופן אידיאלי, לילה) עם עטיפת הפלסטיק עדיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
לפני ההגשה: מלא סיר בינוני רבע מלא במים. הגדר את הסיר מעל חום בינוני, ולהביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מערבבים חלבונים ביצה, הנותרים סוכר, קרם של טרטר בקערה חסינת חום של מיקסר חשמלי, ומניחים מעל סיר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים חמים למגע, 3 עד 3 1/2 דקות. מבחן על ידי שפשוף בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
העברת קערה למיקסר חשמלי מצויד מצורף whipk, ואת השוט, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל גבוה עד טופס פסגות נוקשה, מבריק, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
להוסיף וניל, ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
15
הסר את הפלסטיק מהחלק העליון של העוגה הצוננת העליון עם מרנג.
16
מניחים את העוגה תחת המטגן ולראות אם בזהירות, העליון צריך חום אבל לא לשרוף, וזה משתנה במהירות. צ ' יל במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם