קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון

עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 396 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 8 אינץ מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את תערובת העוגה, מים, ביצים ושמן צמחי לפי הוראות האריזה, ושופכים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
ביצהביצה
3
אופים את השכבות בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
תן מגניב במחבת לפחות 20 דקות או עד מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להפעיל סכין קילוף בין העוגה לבין קצה המחבת. החזק את מחבת העוגה על צידה והקש בעדינות על צידי המחבת כנגד הדלפק כדי לשחרר אותו. מכסים את מחבת העוגה עם צלחת או מתלה קירור, ולהפוך אותו להטות את העוגה מתוך המחבת ועל הצלחת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
טופס עוגהטופס עוגה
סכיןסכין
6
כדי למלא ולקשט, להניח שכבת עוגה על צלחת בטוחה לתנור, ולהפיץ חצי מילוי לימון על השכבה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים שכבה שנייה בעדינות על מילוי הלימון, ומפיצים את שאר המילוי על החלק העליון של השכבה השנייה. למעלה עם שכבה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לימוןלימון
8
מקציפים את חלבוני הביצה בקערה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת יוצרת מרנג רך, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מורחים את המרנג על כל העוגה כמו ציפוי, להפיץ אותו לפסגות דקורטיביות ומערבולות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
10
מניחים את העוגה המעוטרת בחזרה לתוך התנור החם, ואופים עד הפסגות ומערבולות של מרנג הם משחימים קלות, על 10 דקות. מקררים 4 שעות ללילה, ואז מגישים קר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור