עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 396 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 8 אינץ מחבתות עוגה.
מערבבים את תערובת העוגה, מים, ביצים ושמן צמחי לפי הוראות האריזה, ושופכים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים את השכבות בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
תן מגניב במחבת לפחות 20 דקות או עד מגניב לחלוטין.
כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להפעיל סכין קילוף בין העוגה לבין קצה המחבת. החזק את מחבת העוגה על צידה והקש בעדינות על צידי המחבת כנגד הדלפק כדי לשחרר אותו. מכסים את מחבת העוגה עם צלחת או מתלה קירור, ולהפוך אותו להטות את העוגה מתוך המחבת ועל הצלחת.
כדי למלא ולקשט, להניח שכבת עוגה על צלחת בטוחה לתנור, ולהפיץ חצי מילוי לימון על השכבה התחתונה.
מניחים שכבה שנייה בעדינות על מילוי הלימון, ומפיצים את שאר המילוי על החלק העליון של השכבה השנייה. למעלה עם שכבה שלישית.
מקציפים את חלבוני הביצה בקערה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת יוצרת מרנג רך, מבריק.
מורחים את המרנג על כל העוגה כמו ציפוי, להפיץ אותו לפסגות דקורטיביות ומערבולות.
מניחים את העוגה המעוטרת בחזרה לתוך התנור החם, ואופים עד הפסגות ומערבולות של מרנג הם משחימים קלות, על 10 דקות. מקררים 4 שעות ללילה, ואז מגישים קר.