קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מרנג לימון ופטל

עוגת מרנג לימון ופטל
עוגת מרנג לימון ופטל היא קינוח המגיש 12. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, ביצים ו-2 חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת מרנג לימון לשניים, עוגת מרנג לימון, ו עוגות מרנג לימון פטל.

הוראות

1
מגרגר את הקמח, חמאה כפית מלח במעבד עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מוסיפים את הסוכר, הדופק, ואז להטות את החלמונים ביצה 4 כפית מים קרים. דופק לבצק, להטות על משטח העבודה, ולאחר מכן ללוש במהירות עד חלקה. קו 35 x 12cm רופף התחתון מחורץ פח (נמדד מלמעלה) על ידי דוחף את המאפה לתוך הפח עם האצבעות. צבטו בבליטה מכל הצדדים. צ ' יל על צינת גיליון אפייה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו הפח עם אפיית קלף אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן אופים עיוור במשך 15 דקות. קח את הנייר ואפיית שעועית החוצה, ואז אופים במשך 10-15 דקות יותר עד זהב וחולי. אפשר להתקרר. לקצץ את הצדדים באמצעות סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, לשים את קרם לימון לתוך מחבת לא מקל, ואז להכות את הביצים והחלמונים. לאט לאט להביא רתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התמהיל הופך להיות ממש עבה וצהוב כהה, על 10 דקות. כפית לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד להתקרר לחלוטין. מאפה ומילוי יכול להיות מורכב עד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
פיזור 175g פטל על הבסיס, ואז כפית על לימון מקורר. עכשיו לעשות את מרנג: לטאטא לבנים בקערה גדולה ונקייה עד נוקשה, ואז להוסיף את הסוכר ב 2 קבוצות, לטאטא בחזרה פסגות נוצצות, נוקשות בכל פעם. מקפלים בחומץ קורנפלור. מערבולת מרנג מעל קרד ופטל, ואז אופים במשך 10 דקות עד מרנג הוא זהב קל. מגניב במשך 20 דקות, ואז להרים מתוך הפח על צלחת הגשה. לפזר פטל שנותר מעל, ואז אבק עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
קרם לימוןקרם לימון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "