עוגת מרנג לימון מושלמת
פאי מרנג לימון מושלם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קליפה של 5 לימונים, סוכר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, קרם חמאה שוקולד שווייצרי פשוט מושלם, ו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust (מתכונים דומים).
הוראות
אופים על מתלה תנור 11 עד 14 דקות או עד השחמה קלה. מגניב.
בקערת זכוכית גדולה למיקרוגל, מערבבים חלמונים ביצה, 1 1/2 כוסות של הסוכר, קליפת לימון, מיץ לימון ועמלן תירס עם ויסקי.
מוסיפים כוס של מים רותחים לתוך התערובת באמצעות להקציף לשלב.
מוסיפים כוס נוספת של מים רותחים.
מוסיפים את המים הרותחים הנותרים לתערובת.
מיקרוגל על 4 דקות גבוהות; מערבבים עם מקציף. מיקרוגל על גבוה 2 דקות נוספות; מערבבים. המשך מיקרוגל במרווחים של 2 דקות בכל פעם עד תערובת לימון מתעבה, על 8 דקות. מערבבים בחמאה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ° F. בקערת זכוכית בינונית, להכות את חלבוני הביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. לאט לנצח ב - ¼ כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס תערובת מבריק. תערובת ביצה כפית על מילוי עוגה.
מורחים על מילוי, בזהירות איטום מרנג לקצה הקרום כדי למנוע התכווצות.
אופים 35 עד 40 דקות, או עד מרנג הוא חום זהוב וטמפרטורה במרכז מרנג מגיע 71°.. להתקרר מן הטיוטה 2 שעות. מקררים מקורר עוגה עד ההגשה. חנות מכוסה במקרר.