עוגת מרנג לימון עם תותים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון עם תותים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2546 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קליפת ליים, וניל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: פודינג לימון עם תותים וסיגרים מקצפת, כוסות מרנג עם תותים, לימון מאייר, ו עוגת מרנג פרלין עם תותים.
הוראות
מערבבים יחד תותים וסוכר 1/4 כוס. מכסים ומקררים עד ההגשה.
תנור חום כדי 177°. תרסיס מחבת מרובע, 9x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. מקציפים קמח, 1 כוס סוכר, המרגרינה, חלב, אבקת אפייה, קליפת לימון, וניל, מלח 2 חלבוני ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 204°. Beat 2 חלבוני ביצה בקערה בינונית במהירות גבוהה עד קצף. לנצח 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך להכות עד נוקשה ומבריק.
אופים 8 עד 10 דקות או עד מרנג הוא חום בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מעל כל מנה עם תותים.