עוגת מרנג עם קצפת ופטל
אם יש לכם הערה: תצטרך נייר קלף, חלבונים ביצה, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: עוגת חלב חמה מיושנת עם פטל וקצפת, פבלובה עם מנגו, פטל וקצפת יוגורט, ו כוסות מרנג לב שוקולד עם קצפת וגרגרים.
הוראות
לילה לפני ההגשה, להתאים מתלה תנור למצב בינוני נמוך תנור חום ל 500 מעלות.
קו גיליון עוגיות שפתיים (כ 12 על 18 אינץ') עם נייר קלף. עקוב אחר שני מלבנים זה לצד זה - על 5 אינץ 'על ידי 12 או 13 אינץ' - על הנייר. מקמט את הנייר, ולאחר מכן להחליק אותו שוב בשורה התחתונה של המחבת.
לטאטא יחד הסוכר של קונדיטור, 1/2 כוס סוכר מגורען קורנפלור. תניח בצד.
בקערה של מיקסר, להכות חלבוני ביצה וקרם של טרטר עד שהם הופכים מקצף ללבן ומכות רק להתחיל להשאיר עקבות. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת סוכר, כף גדושה בכל פעם. להגביר את המהירות בינונית גבוהה ומכה לעקביות של קרם מרשמלו, 2 עד 3 דקות יותר.
ממש לפני יצירת מרנג, לזרוק מים על קלף עם קצות אצבעות. מחלקים מרנג לשניים, כפית שתיים או שלוש תלוליות לאורך כל מלבן לייחס. השתמש מרית גומי, או מרית קיזוז מתכת של מעצב עוגה, כדי למלא ואפילו מלבנים החוצה.
הגדר מרנג בתנור, לסגור את הדלת ולכבות את התנור (אבל להשאיר אור בתנור).
תן למרינג להתייבש בן לילה.
הסר, ולאחר מכן בזהירות להגדיר מתלה חוט או גיליון עוגיות על מרנג. הפוך; לקלף קלף ולהפוך את צד ימין למעלה. (זה בסדר אם שבב קצוות.) לעטוף בנייר כסף ולהניח בצד עד מוכן להמשיך.
לא יותר משעתיים לפני ההגשה, קצפת לפסגות רכות, מכות בסוכר הנותרים והוניל. שים מרנג אחד על מגש.
מורחים עם חצי קרם ומפזרים על חצי פירות יער. חזור עם הנותרים מקצפת, שמנת וגרגרים. מקררים, חשופים, עד שמוכנים לשרת.