עוגת מרנג ריבס
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. עוגת ריבס גרמנית עם מרנג, עוגת ריבס גרמנית עם מרנג, ו פאי מרנג ריבס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בינתיים, בקערה אחרת, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים חלמונים, חלב ווניל; מערבבים היטב.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; הוסף לתערובת מוקרמת (הבלילה תהיה סמיכה).
מניחים בשני משומנים ומקומחים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות; מניחים בצד.
מוסיפים וניל לחלבונים; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס.
מורחים באופן שווה על הבלילה, איטום הקצוות לצדדים של מחבתות.
מפזרים אגוזים על גבי מחבת אחת.
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
מניחים שכבות כך שצד המרנג יהיה למעלה; להתקרר לחלוטין.
למילוי, שלבו ריבס וסוכר בסיר גדול; תנו לעמוד למשך 30 דקות. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות או עד שהרברב רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החמאה, קליפת התפוז והכוסברה. מגניב לחלוטין.
בקערה מקציפים את הקצפת עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך 1 כוס ריבס מילוי. מקררים את המילוי שנותר לשימוש אחר. להרכבה מניחים עוגה רגילה, בצד המרנג כלפי מעלה על צלחת הגשה.
מורחים במילוי; למעלה עם עוגת אגוזים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.