עוגת מרנג שוקולד
צריך קינוח צמחוני? עוגת מרנג שוקולד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חלב, סוכר, שמנת של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר כבד.
מערבבים היטב כדי להסיר גושים. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה; להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מקציפים חלמונים עד עבה בצבע לימון. מערבבים רבע מהתערובת החמה לחלמונים; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, מערבבים כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
מערבבים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) וקרם של טרטר; לנצח עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שנותר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים על מילוי, איטום לקצה של מאפה.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה. מגניב.