קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג שוקולד הטוב ביותר

עוגת מרנג שוקולד הטוב ביותר
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Prep כל החומרים מילוי, ולאחר מכן להפוך את מרנג הראשון כך יהיה לך את זה מוכן לשים על מילוי חם. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות על גבוה, עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים בוניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו סוכר ומלח יחד בסיר כבד. הגדר את המחבת מעל חום בינוני בהדרגה לטאטא בחלב חם. המשך לטאטא ובישול עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא על חצי כוס של תערובת החלב לתוך חלמונים ביצה, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצה/חלב בחזרה סיר לטאטא במשך כשתי דקות. זה צריך להיות עבה ולעשות בועות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מסירים מחום ומקציפים בחמאה, שוקולד ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים תערובת שוקולד חם לתוך פגז עוגה לכסות עם מרנג, איטום הקצוות היטב.הגדר את העוגה על גיליון עוגיות ואופים במשך 12-15 דקות. מגניב בטמפרטורת החדר במשך שעה, ואז להירגע במשך 4 שעות או עד העוגה מוגדרת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)