עוגת מרנג שוקולד הטוב ביותר
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Prep כל החומרים מילוי, ולאחר מכן להפוך את מרנג הראשון כך יהיה לך את זה מוכן לשים על מילוי חם. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות על גבוה, עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים בוניל. תניח בצד.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו סוכר ומלח יחד בסיר כבד. הגדר את המחבת מעל חום בינוני בהדרגה לטאטא בחלב חם. המשך לטאטא ובישול עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
לטאטא על חצי כוס של תערובת החלב לתוך חלמונים ביצה, ולאחר מכן להוסיף תערובת ביצה/חלב בחזרה סיר לטאטא במשך כשתי דקות. זה צריך להיות עבה ולעשות בועות גדולות.
מסירים מחום ומקציפים בחמאה, שוקולד ווניל.
יוצקים תערובת שוקולד חם לתוך פגז עוגה לכסות עם מרנג, איטום הקצוות היטב.הגדר את העוגה על גיליון עוגיות ואופים במשך 12-15 דקות. מגניב בטמפרטורת החדר במשך שעה, ואז להירגע במשך 4 שעות או עד העוגה מוגדרת.