עוגת מרנג, שוקולד וקרם קירשה
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת מרנג, שוקולד וקרם קירש יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר מגורען, שמנת כבדה, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד דובדבן עם קצפת קירש, עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, ו עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 425 ° F.
שמן 2 סדינים אפייה גדולה ואבק עם קמח, לדפוק את עודף. עקבות 2 (8 אינץ') סיבובים על כל תבנית אפייה עם קצה אצבע, באמצעות צלחת הפוכה או מכסה סיר כמדריך.
לטאטא יחד קמח וסוכר מגורען בקערה קטנה. לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים בתערובת סוכר בעדינות אבל ביסודיות, ואז לקפל באגוזים. לחלק מרנג בין מעגלים, מתפשט למלא מעגלים דק ובאופן שווה.
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות בסך הכל (מרנג יהיה רך). שחרר סיבובים מרנג עם מרית מתכת גדולה ולהעביר מתלים כדי מגניב.
בעוד מרנג קרירים, מחממים שוקולד, מים וקפה בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב עד חלקה. מגניב לפושר, ואז להפיץ שוקולד באופן שווה על גבי צמרות של סיבובים מרנג. מגניב בטמפרטורת החדר עד שוקולד מוגדר, על 3 שעות.
Beat שמנת עם ממתקים סוכר קירש בקערה עם מקצף נקי עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות. מסדרים 1 עגול מרנג, בצד שוקולד למעלה, על דוכן עוגה או צלחת, ואז להפיץ 1/3 כוס קצפת על זה. למעלה עם סיבוב שני ומרח עם 1/3 כוס קצפת. חוזר, ואז למעלה עם סיבוב מרנג שנותר. כפור העליון ואת הצד של טורט עם הנותרים קצפת.
אגוזים טוסט במחבת אפייה רדודה בתנור 177° עד הזהב, 5 עד 10 דקות. אם משתמשים באגוזי לוז, לשפשף את עורות רופפים במגבת מטבח (אל תדאג על כל עורות שאינם יורדים). אגוזים מגניבים לחלוטין. מרנג מצופה שוקולד יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר (פעם שוקולד מוגדר), שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר.