עוגת מרשמלו שוקולד
עוגת מרשמלו שוקולד עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קאפקייק שוקולד - מבחן הקאפקייק שוקולד האולטימטיבי שאופה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה, Cupcake סיידר בטטה עם ציפוי מרשמלו, ו דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה 12 כוס או מחבת מאפין עם liners קאפקייקס נייר.
לנפות יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים וקציפים את הביצה, חלב, שמן ווניל בקערה נפרדת.
באמצעות מרית, לשלב את החומרים יבשים ורטובים, לסירוגין בין השניים, החל 1/3 של החומרים היבשים וכלה 1/3 של החומרים היבשים. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את המים החמים מאוד ומערבבים עד incorporated.
מעבירים את הבלילה לכד (קל יותר לשפוך את הבלילה מאשר לגרוף, כפי שהוא דק מאוד).
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת הקאפקייקס, ממלאים כל כוס 3/4-מלאים ואופים במשך 15 דקות.
בואו cupcakes מגניב במשך 5 דקות לפני מילוי. טען את הזיגוג לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה מאפה עגול. הכנס את הקצה לתוך הקאפקייקס ולמלא עם ציפוי קטן, ולאחר מכן באמצעות אותו קצה, כפור את צמרות העוגות. צנן את הקאפקייקס במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
טפטפו את העוגות המצופות עם גאנש פושרים.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את קרם מרשמלו, סוכר, קיצור, מלח, תמצית וניל, ומערבבים עד מעורבב.
מערבבים את השוקולד, החמאה, האספרסו החם וסירופ התירס בקערה בטוחה למיקרוגל וחום, 20 שניות בכל פעם עד שהשוקולד נמס, ומערבבים עד לקבלת חלקה.
טפטוף את העוגות המצוננות, חלביות המרשמלו עם גאנש פושר.