קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת משמש טרייה הפוכה

עוגת משמש טרייה הפוכה
גשו לסופר וקנו קמח, חלב חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. מתכונים דומים: עוגת משמש הפוכה, משמש הפוך עוגה, ו עוגת משמש הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
1
מחממים חמאה במחבת על חום מתון עד שהקצף שוכך. להפחית את החום נמוך ומפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה, ואז לבשל, ללא הפרעה, 3 דקות (לא כל הסוכר יהיה נמס).
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מחבת מחום ולסדר חצאי משמש, לחתוך צדדים למטה, קרוב זה לזה על גבי סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וסודה, ומלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
היכו יחד חמאה, סוכר ותמציות בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 2 עד 3 דקות במערבל עומד או 3 עד 4 דקות עם כף יד. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן להכות עד תערובת הוא שמנת והכפיל נפח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח, והכה רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
4
בעדינות כפית הבלילה מעל משמשים להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1
אם המחבת שלך אינה חסינה, לעטוף להתמודד עם רדיד כבד (או שכבה כפולה של נייר רגיל) לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2
אופים עוגה באמצע התנור עד חום זהוב ומלקט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
3
לובש כפפות תנור, מיד להפוך צלחת גדולה על מחבת, שמירה על צלחת ומחבת לחצה בחוזקה יחד, להפוך את העוגה על צלחת. בזהירות להרים מחבת את העוגה, ואם יש צורך, להחליף כל פרי כי הוא תקוע לתחתית המחבת. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך