עוגת משפך בקארי
עוגת משפך בקארי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת משפך בקארי, תערובת עוגת משפך (מתנות בצנצנת), ו עוגת משפך הוגנת של אמא.
הוראות
הדרך הטובה ביותר לבשל אלה היא להשתמש במחבת עמוקה, גדולה או סיר מניות גדול. ממלאים באמצע הדרך את הצדדים של המחבת או סיר מלאי עם שמן קנולה ולשים על אש בינונית נמוכה.
מניחים מד חום עמוק בשמן מחממים את שמן קנולה ל 400 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הקמח, הסוכר, אבקת קארי, מלח, אבקת אפייה וכורכום.
מערבבים היטב עם מקצף. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים, חלב חלב ומערבבים עם כף עץ עד חלקה. הדרך הטובה ביותר לקבל את אפקט עוגת משפך היא להשתמש בבקבוק לסחוט גדול או בקבוק מים ישן שיש לו זרבובית לסחוט.
יוצקים את הבלילה לתוך בקבוק וכאשר השמן חם ומגיע 400 מעלות F, יוצקים את הבלילה בתבנית לחצות. לאחר 1 דקה, להפוך את עוגת משפך מעל ומבשלים עוד דקה.
הסר את עוגת המשפך ולנקז על מגבת נייר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מערבבים את קינמון הקרקע ואת הסוכר ' ממתקים יחד ומפזרים על גבי עוגת המשפך כדי לסיים.