עוגת נרקיס
עוגת נרקיס דורשת בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קמח עוגה, תמצית תפוזים, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת נרקיס, עוגת נרקיס, ו עוגת נרקיס פופ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לשטוף את מחבת הצינור במי סבון חמים כדי להבטיח שזה לגמרי ללא שומן.
בקערת זכוכית או מתכת יבשה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עד מוקצף.
מוסיפים קרם של טרטר ומלח וממשיכים להצליף. כאשר הלבנים יכולים ליצור פסגות רכות, מפזרים בהדרגה את הסוכר, תוך המשך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
הסירו חצי מהחלבונים המוקצפים לקערה נפרדת.
מקפלים 3/4 כוס קמח עוגה, תמצית תפוזים, חלמונים ביצה למחצית אחת של חלבוני הביצה עד מעורבב באופן שווה. מקפלים את 1/2 כוס קמח העוגה הנותרים לתוך קערה אחרת של חלבונים ביצה, יחד עם וניל. כפית על 1 כוס הבלילה בכל פעם, לסירוגין צבעים, למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C) ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות, או עד החלק העליון של מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ.
מבלי להסיר עוגה מחבת, הפוך מחבת על מתלה תיל כדי להתקרר. לאחר מקורר לחלוטין, להסיר עוגה מהמחבת וכפור עם הבחירה של ציפוי. ציפוי גבינת שמנת לימון עובד די טוב.