עוגת סופלה שוקולד מריר
עוגת סופלה שוקולד מריר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אבקת סוכר, חלמונים, סוכר חום וסוכר מגורען. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די גרוע. עוגת סופלה שוקולד מריר, סופלה שוקולד מריר, ו סופלה שוקולד מריר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מעיל תחתון של מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
מערבבים 1/2 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום, מים ואספרסו בסיר גדול; מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום; הוסף קקאו, מלח ושוקולדים, תוך ערבוב עם מקציף עד שהשוקולד נמס. מערבבים בחלבונים וחלמון ביצה. מערבבים בקמח; מגניב לטמפרטורת החדר. תניח בצד.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
הוסף 1/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל רבע של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד; הליך חוזר עם תערובת ביצה לבן הנותרים, רבע אחד בכל פעם. כף למחבת מוכנה.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הסר צדדים מחבת; לנפות אבקת סוכר מעל עוגה.
מקשטים עם פטל ותלתלי שוקולד, אם תרצה.
הערה: החלפה של 1/4 כוס קמח לכל המטרה ניתן להשתמש במקום 1/3 כוס קמח עוגה.