קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סטאוט שוקולד (גינס)

עוגת סטאוט שוקולד (גינס)
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 956 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת ספל גינס סטאוט שוקולד, עוגת שוקולד גינס סטאוט, ו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס את החמאה במחבת רוטב, להסיר מהחום ולתת להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים את סטאוט ואבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
סטאוטסטאוט
3
מערבבים את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את הביצים ושמנת חמוצה בקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את תערובת סטאוט לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מערבבים את החומרים יבשים לתוך רטוב.
7
יוצקים את הבלילה לתוך אחד או שניים משומן קלף מרופד מחבת עוגה עגולה (ים).
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שקיסם דחף למרכז יוצא נקי. אם אתה אופה אותו במחבת אחת אז זה צריך לקחת בערך 40-50 דקות. אם אתה אופה אותו בשתי מחבתות עוגה אז זה צריך לקחת בערך 20-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי