קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

עוגת סינקו דה מאיו סומבררו

עוגת סינקו דה מאיו סומבררו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סינקו דה מאיו סומבררו עוגה. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3336 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 107 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת עוגת שוקולד, קרם קנודסן, שוקולד חצי מתוק של בייקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סינקו דה מאיו, לחם סינקו דה מאיו, ו סינקו דה מאיו ירה.

הוראות

1
הכן עוגת הבלילה ואופים בשני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות לפי הוראות על החבילה. מגניב לגמרי. בינתיים, לנצח שמנת חמוצה אבקת סוכר בקערה גדולה עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים שכבת עוגה אחת במחצית כפי שמוצג בתרשים 1 של עוגת סומבררו; לחתוך את שכבת העוגה שנותרה כפי שמוצג בתרשים
3
סדר את שתי חתיכות ברים, החלק העליון ואת הבסיס של חתיכת ברים על לוח עוגה או מגש גדול כפי שמוצג בתרשים 3 דומה סומבררו.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
חתיכות רצועה ושפם לחתוך אופקית לשניים כדי להפוך את שתי חתיכות של כל אחד.
5
מניחים את שתי חתיכות הלהקה על עוגה כפי שמוצג. שמור את שתי חתיכות השפם לשימוש מאוחר יותר.
6
מורחים 1-1 / 4 כוסות של הציפוי באופן שווה על כל חתיכות העוגה למעט שפם. מקררים או מקפיאים עד שהציפוי מוצק. בינתיים, ממיסים שוקולד לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים עוגה עם זיגוג נשאר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מניחים חתיכות שפם בתחתית סומבררו; מכסים עם כמה מהשוקולד המומס. לקשט את העוגה עם שוקולד שנותר, פטל וסוכר צבעוני. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)