עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא
עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2077 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 160 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, אגוז מוסקט, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא, הכנפיים של דוד באבא, ו מרטיני הסרטן של הדוד באבא.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
הפשר 1 גיליון של בצק עלים, לפתוח אותו, מברשת עם ביצה מוכה. פרוס מאפה לרצועות רחבות 1 אינץ'. לארוג רצועות לתוך עיצוב הסריג, בגודל כדי להתאים את החלק העליון של תנור 1 1/2 ליטר-בטוח בגודל בינוני קערה או תבשיל.
מניחים מאפה על גיליון נייר קלף ומאפים עד חום זהוב בהיר.
הסר מהתנור ולתת לעמוד עד הצורך.
התאם את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל, שומר, שום, סלרי, גזר, אפונה ירוקה וטחון עד רך.
מוסיפים צדפות וטאסו וממשיכים לטגן עד שהצדפות בקושי נעשות בחצי הדרך.
מפזרים קמח ומערבבים עד מצופה.
מוסיפים שמנת, אגוז מוסקט, תיבול, ו bouillon. להגביר את החום ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מן החום.
מוסיפים בשר סרטנים, שרימפס, צדפות ועונה, לפי הטעם, עם פלפל לבן.
יוצקים לתוך התנור בטוח קערת הגשה. למעלה עם בצק עלים אפוי מראש הסריג ולחץ בעדינות לתוך מילוי.
אופים על 10 דקות או עד מבעבע.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.