עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2077 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 160 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, אגוז מוסקט, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: עוגת סיר פירות הים של הדוד באבא, הכנפיים של דוד באבא, ו מרטיני הסרטן של הדוד באבא.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפשר 1 גיליון של בצק עלים, לפתוח אותו, מברשת עם ביצה מוכה. פרוס מאפה לרצועות רחבות 1 אינץ'. לארוג רצועות לתוך עיצוב הסריג, בגודל כדי להתאים את החלק העליון של תנור 1 1/2 ליטר-בטוח בגודל בינוני קערה או תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים מאפה על גיליון נייר קלף ומאפים עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים צדפות וטאסו וממשיכים לטגן עד שהצדפות בקושי נעשות בחצי הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מפזרים קמח ומערבבים עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים שמנת, אגוז מוסקט, תיבול, ו bouillon. להגביר את החום ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
אפונה גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מוסיפים בשר סרטנים, שרימפס, צדפות ועונה, לפי הטעם, עם פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בשר סרטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
יוצקים לתוך התנור בטוח קערת הגשה. למעלה עם בצק עלים אפוי מראש הסריג ולחץ בעדינות לתוך מילוי.