עוגת סירופ מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי סירופ מייפל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, חמאה, בצק מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סירופ פתרון: סירופ מייפל תוצרת בית, המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, ו 10 דברים שאתה כנראה לא יודע על הכנת סירופ מייפל (: קציצות נקניק מייפל).
הוראות
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ 'על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת ולהתאים לצלחת עוגת זכוכית 8 אינץ' (3 כוס). לקצץ בצק עודף וקצוות crimp דקורטיבי.
לטאטא יחד סוכר חום וביצים עד שמנת.
מוסיפים שמנת, סירופ וחמאה, ואז מקציפים עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים עוגה בשליש התחתון של התנור עד מאפה זהוב ומילוי הוא נפוח ונראה יבש אבל עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מגניב על מדף לטמפרטורת החדר (מילוי ייקבע כמו פשטידה מתקררת).
* אם אין לך צלחת פאי 8 אינץ', תחליף מחבת טארט 9 אינץ ' קרום prebake לפני האפייה עם מילוי.