קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת סירופ מייפל

עוגת סירופ מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי סירופ מייפל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, חמאה, בצק מאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סירופ פתרון: סירופ מייפל תוצרת בית, המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, ו 10 דברים שאתה כנראה לא יודע על הכנת סירופ מייפל (: קציצות נקניק מייפל).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ 'על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת ולהתאים לצלחת עוגת זכוכית 8 אינץ' (3 כוס). לקצץ בצק עודף וקצוות crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
לטאטא יחד סוכר חום וביצים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים שמנת, סירופ וחמאה, ואז מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
אופים עוגה בשליש התחתון של התנור עד מאפה זהוב ומילוי הוא נפוח ונראה יבש אבל עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מגניב על מדף לטמפרטורת החדר (מילוי ייקבע כמו פשטידה מתקררת).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* אם אין לך צלחת פאי 8 אינץ', תחליף מחבת טארט 9 אינץ ' קרום prebake לפני האפייה עם מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים