עוגת סלק פולנית
מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 12 . גשו לסופר וקנו שמן קנולן, סלק, שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מרק סלק קר פולני (צ'סידודניק), מרק סלק צונן פולני (כלודניק) # ארוחת ערב, ו עוגת דבש פולנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, הסלק, השמן, הביצים, השוקולד והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים חמאה וסוכר עד שהם תפוחים. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה חלב, 1 כף בכל פעם, עד לקבלת תערובת חלקה. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. מקררים שאריות.