עוגת ספוג חלב חם אני
עוגת ספוג חלב חם אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), עוגת ספוג חלב חם II, ו עוגת ספוג חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת מרובעת 9 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים במשך 4 דקות עם מיקסר חשמלי. בהדרגה להוסיף סוכר; לנצח עד אור ורך, 4 עד 5 דקות.
לטאטא יחד את הקמח ואבקת אפייה, ולהוסיף לתערובת ביצים עד רק בשילוב.
בסיר, מחממים 1/2 כוס חלב ו 2 כפות חמאה עד חמאה מומסת. בהדרגה לשפוך לתוך הבלילה, ערבוב כל הזמן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
הסר עוגה מהתנור; מחממים את המטגן של התנור.
מקציפים 1/4 כוס סוכר חום 2 כפות חמאה עד בשילוב. מערבבים בחלב כדי עקביות הרצוי. מערבבים קוקוס ואגוזים.
מורחים על עוגה חמה. לטגן 4 אינץ ' מהחום במשך 3 עד 4 דקות, עד הזהב.