עוגת ספוג מאודה
עוגת ספוג מאודה דורשת סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 10 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, ביצה לבנה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. נסו עוגת ספוג מאודה (סויה Zing דן גאו), עוגת ספוג סינית (אפוי, לא מאודה), ו ספוג סירופ וניל ולימון מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים ספינת במבוק גדולה או ספינת ירקות גדולה מעל מים רותחים. ודא שהוא גדול מספיק כדי להחזיק מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. בקערה בינונית, להכות יחד חלמונים ביצה, חלב וניל. לקפל במהירות ללבנים עד לא פסים להישאר. לנפות יחד קמח ואבקת אפייה, ואז לקפל במהירות לתערובת ביצה.
יוצקים הבלילה למחבת צינור 10 אינץ'.
מניחים את המחבת לתוך הספינה. אדים במשך כ 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.