עוגת ספייס עם זיגוג ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תבלינים עם זיגוג ג'ינג'ר. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, אגוזי מלך, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אסייתי ספייס שפשף צלעות עם זיגוג שזיף-זנגביל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת עוגה 8 אינץ ' או מחבת Bunt עם ספריי בישול nonstick.
מניחים את זנגביל מגורד ב 2 שכבות של cheesecloth, או 2 שכבות של מגבות נייר. לסחוט כדי לחלץ את המיץ, ולהגדיר את שניהם זנגביל ומיץ בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתיה וג ' ינג ' ר מגורד.
בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה עם סוכר חום, רסק תפוחים, שמן קנולה ווניל עד בשילוב טוב. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה, פילוס העליון עם מרית.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר עם כמה פירורים נצמדים אליו, 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להפוך את העוגה על מתלה קירור חוט.
עבור זיגוג, מערבבים יחד את אבקת הסוכר עם מיץ זנגביל שמורות. אם הזיגוג עבה מדי, פשוט להוסיף קצת מים כדי ליצור עקביות pourable אבל עדיין עבה.
כאשר העוגה מקורר לחלוטין, על 1 שעה, לשפוך את הזיגוג על המרכז ולהשתמש מרית אופסט כדי לעזור זיגוג לרוץ במורד הצדדים.
מפזרים את הקצוות עם אגוזי מלך קצוצים לקישוט.