תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תבלינים עם זיגוג ג'ינג'ר. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, אגוזי מלך, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אסייתי ספייס שפשף צלעות עם זיגוג שזיף-זנגביל, עוגת דלעת ספייס עם זיגוג מייפל, ו עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת עוגה 8 אינץ ' או מחבת Bunt עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את זנגביל מגורד ב 2 שכבות של cheesecloth, או 2 שכבות של מגבות נייר. לסחוט כדי לחלץ את המיץ, ולהגדיר את שניהם זנגביל ומיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתיה וג ' ינג ' ר מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
על הסוכר של קונדיטורים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה עם סוכר חום, רסק תפוחים, שמן קנולה ווניל עד בשילוב טוב. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד משולב היטב. לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה, פילוס העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
טעם מייפל לפי הטעם
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר עם כמה פירורים נצמדים אליו, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להפוך את העוגה על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
עבור זיגוג, מערבבים יחד את אבקת הסוכר עם מיץ זנגביל שמורות. אם הזיגוג עבה מדי, פשוט להוסיף קצת מים כדי ליצור עקביות pourable אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מיץ ג ' ינג ' ר
רוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
כאשר העוגה מקורר לחלוטין, על 1 שעה, לשפוך את הזיגוג על המרכז ולהשתמש מרית אופסט כדי לעזור זיגוג לרוץ במורד הצדדים.