עוגת סקווש ספגטי
מנה זו מכילה סביב 117 גר' של חלבון, 101 גרם של שומן, וסך הכל 1722 קלוריות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך חמאה, ביצים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, ספגטי סקווש ספגטי, ו ספגטי עם סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
פירס סקווש עם מזלג מספר פעמים. מיקרוגל בגובה 15 דקות. או עד רך כאשר פירסינג בסכין.
בינתיים, בשר חום במחבת גדולה; לנקז. חזור למחבת. מערבבים ברוטב פסטה ו 1/2 כפית. תיבול; להביא לרתיחה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 עד 8 דקות. או עד מעט מעובה.
חותכים סקווש לשניים; להסיר זרעים. לגרד סקווש לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חמאה, ביצים, פרמזן ושום; מערבבים קלות. כפית לתוך צלחת עוגה 10 אינץ 'מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם רוטב בשר, משאיר שפה 1/2 אינץ' סביב קצה. למעלה עם גבינה קרועה ותיבול שנותר.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד תערובת סקווש מחומם דרך גבינה הוא השחמה קלות.