עוגת סריג עם אגסים וחמאה חומה וניל
פאי סריג עם אגסים וחמאה חומה וניל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 498 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך דיסק בצק בצק בצק חמאת עוגה, חלב, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת סריג עם אגסים וחמאה חומה וניל, חמאה חומה וניל ועוגת שקדים עם קרם וניל חם Br, ו עוגת דלעת עם אגסים עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. להמס חמאה במחבת קטנה על חום בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל לתוך חמאה; להוסיף שעועית. לבשל עד חמאה הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. מגניב במקצת.
הסר שעועית. מערבבים בעדינות אגסים, צימוקים, סוכר חום, קמח, ומיץ לימון בקערה גדולה. מערבבים בחמאת וניל.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת פאי 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'.
מרדדים דיסק הבצק השני לסיבוב 13 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה, לחתוך בצק לעשר רצועות 1 אינץ ' רחב. מסדרים 5 רצועות מעל מילוי, מרווחים באופן שווה זה מזה. סדר רצועות שנותרו בזווית ישרה לרצועות הראשונות, אריגה אם תרצה. קפל את הקרום התחתון מעל רצועות חותם. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
מברשת סריג עם 1 כפית חלב ומפזרים 1 כף סוכר.
אופה עוגה עד הקרום הוא חום זהוב, אגסים רכים, ומילוי מבעבע, מכסה את הקצוות קרום עם צווארון רדיד אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה 20 דקות. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר עם גלידה.