קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל

עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל
מתכון בסתיו Trifle עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דלעת, שרי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל, אגסים קלויים ברוטב קרמל, ו אגסים צלויים במלח עם רוטב קרמל.

הוראות

1
מקציפים חלמונים וחלב 1/2 כוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים סוכר, קמח, וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מקציפים עד שהסוכר מתמוסס. להביא 1 1/2 כוסות חלב כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני. בהדרגה להקציף חלב לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לאותו סיר. מבשלים עד פודינג מתעבה ו שחין, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח. צמרמורת עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים סוכר ומבשלים עד לתערובת ענבר עמוק, ערבוב כל הזמן, על 8 דקות (תערובת תהיה מגורען). להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה). מערבבים עד חתיכות קרמל להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
4
מוסיפים דלעת; מערבבים עד מחומם. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים תפוחים, אגסים ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים חמאה על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מחממים בתנור עד שהחמאה נמסה ומתחילה להשחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים פירות לתבנית אפייה וזורקים עם חמאה. צלי עד הפרי רך וזהוב, פונה עם מרית מתכת כל 15 דקות, על 1 שעה. פירות מגניבים על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מקום ladyfingers, צד שטוח למעלה, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מברשת עם שרי. שורה תחתונה של צלחת זוטות זכוכית 2-3 ליטר עם שכבה אחת של ליידיפינגרס, שרי בצד למעלה. שורה תחתונה עם שורה אחת של ליידיפינגרס, הצד שרי ב, לחיצה בעדינות על צלחת. כפית חצי קרם מאפה לתוך צלחת מרופדת; החלק העליון. מכסה עם חצי פרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
3
טפטוף 1/2 כוס רוטב קרמל נגמר. קו קצה של צלחת עם שורה שנייה של ladyfingers, הצד שרי ב. מכסים פירות בשכבה אחת של ליידיפינגרס. כפית שנותרה קרם מאפה נגמר. מכסים עם פירות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קרם מאפהקרם מאפה
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
טפטוף פירות עם רוטב קרמל 1/2 כוס. קו קצה של צלחת עם שורה שלישית של ladyfingers, צד שרי ב. תרגע לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
קצפת, סוכר ווניל בקערה עד שהתערובת מחזיקה פסגות. מילוי שקית מאפה מצויד קצה רוזט גדול עם קצפת וצינור על קצת (או כפית קצפת מעל). (ניתן להכין 3 שעות קדימה; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
טפטוף קצפת עם 2 כפות רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
7
מברשת פרוסות אגס עם מיץ לימון; לסדר באופן דקורטיבי על גבי קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים, עוברים הנותרים רוטב קרמל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים