עוגת עגבניות פרמזן
פרמזן עוגת עגבניות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם פלפל טחון, קמח, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת העגבניות של סנדי, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו עגבניות פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הקש עוגת בצק קרום לתוך מחבת פאי 9 אינץ'; מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן. לטבול פרוסות עגבניות בקמח, ציפוי שני הצדדים. מסדרים שכבה של פרוסות עגבניות מצופות על גבי גבינת הפרמזן. למעלה עם חצי בצל, חצי בזיליקום, חצי מלח, וחצי פלפל שחור. חזור על שכבות עם גבינת פרמזן 1/2 כוס ועגבניות שנותרו, בצל, בזיליקום, מלח ופלפל שחור, המסתיים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
מערבבים חרדל ומיונז יחד בקערה.
מורחים על שכבת גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מבעבע, כ 25 דקות.