עוגת ענבים חמה דורשת סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת ענבים חמה, עוגת ענבים חמה, ו עגבניות ענבים חמות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית קפיצית עגולה 1 (9 אינץ') או תבנית אפיית זכוכית 1 (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
עוגה זו היא פשוטה מאוד להרכיב אבל אתה צריך לכבד 1 כלל: טמפרטורה. זה קריטי שהחמאה, הביצים, החלב ושמן הזית יהיו כולם בטמפרטורת החדר כשאתה מתחיל להכין את הבלילה הזו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעזרת מערבל יד חשמלי מקציפים יחד את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שהם מתבהרים בצבעם, בערך 5 עד 8 דקות. מקציפים לאט את הביצים וגרידת הלימון. מנפים 1 1/2 כוסות קמח מעל הקערה ומוסיפים את אבקת האפייה והמלח, מתקפלים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים פנימה את שמן הזית והחלב, תוך ערבוב לשילוב. בקערה נפרדת, לזרוק את הצימוקים על 1 כוס ענבים עם כף 1 הנותרים של קמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענבים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הפירות לבלילת העוגה ומערבבים מספיק רק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8
משמנים היטב את תחתית ודפנות תבנית העוגה במעט חמאה מרוככת במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
יוצקים את הבלילה לתבנית ומחליקים אותה למרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את העוגה מהתנור ומאפשרים לה להתקרר. נתק את החלק החיצוני של תבנית צורת הקפיץ, השתמש בתחתית כצלחת לעוגה לסיום הקירור.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את השמנת, הסוכר של הקונדיטורים ותמצית השקדים עד שנוצרות פסגות רכות. הניחו את הציפוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את הדבש לתבנית מטגנת קטנה ומביאים אותו לרתיחה קלה על אש נמוכה. ברגע שהוא מבעבע, מסמיך והופך לחום בהיר לאחר כ -2 עד 3 דקות, מוסיפים פנימה את הג ' ינג ' ר המגורד ואת הענבים שנותרו. כבה את החום ואפשר לזיגוג להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ענבים
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מגישים פרוסות מהעוגה עם מעט מתערובת הענבים-ג ' ינג ' ר בכפית ובובה של הקצפת.