עוגת פאדג'גאנש פטל
עוגת פאדג'גאנש פטל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, קצפת כבדה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. נסו עוגת פאדג'גאנש פטל, עוגת שכבות שוקולד פטל עם ציפוי גנאש, ו עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה (מתכונים דומים).
הוראות
תן לאש או לגריל להישרף עד לגחלים.
לרסס תנור הולנדי 12 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לשלב סוכר, קמח, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, לשלב ביצים, שמן, חלב חמאה, מים, וניל.
יוצקים את החומרים הנוזליים לתוך החומרים היבשים. מערבבים עם חוט להקציף עד מעורב היטב, על 2 דקות. החובט יהיה נוזלי.
מניחים 8 גחלים מתחת לתנור ההולנדי ו -16 גחלים על המכסה, אופים בתנור הולנדי כ -50 דקות, או עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת. אפשר להתקרר במשך כ -10 דקות.
הסר עוגה מהתנור ההולנדי על ידי הצבת מתלה קירור על גבי תנור הולנדי ומהפך תנור.
הסר תנור הולנדי. עוגה מגניבה. כאשר מגניב לחלוטין, לחתוך 2 שכבות. אתה יכול להשתמש בחוט דנטלי כדי לחתוך את העוגה.
הפוך גנאש על ידי שילוב כל החומרים גנאש בקערה בגודל בינוני. מערבבים עד מעורב היטב. גנאש יהיה עבה כמו ציפוי. אם זה עבה מדי, רזה עם קצת שמנת או חלב.
מורחים על שכבת לחתוך. למעלה עם שכבה אחרת, לחתוך את הצד למטה.
הפוך זיגוג על ידי שילוב שוקולד נמס עם שמנת.
טפטוף מעל העוגה ולאפשר לרוץ במורד הצדדים.
מקשטים עם פטל טרי ותלתלי שוקולד.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.