עוגת פאדג'קישואים
עוגת פאדג'קישואים היא צמחוני ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם קקאו לאפייה, מלח, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת חטיף קישואים פאדג'שוקולד מחיטה מלאה עם פיסטוקים מסוכרים, מתכון לעוגת פאדג'שוקולד (עוגת פאדג' שוקולד מגה), ו מאפינס קישואים עם רוטב פאדג'חם עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים קישואים.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.