עוגת פאונד דלעת לחה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת פאונד דלעת לחה. מתאים ל-16 ומחירו 63 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 400 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, קיצור, תמצית רום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תערובת לימון לימון לחה , Cook the Book: Moist Vanilla Pound Cake, with Three Variations , ו- Moist Pumpkin Bundt Cake .
הוראות
בקערה גדולה קיצור שמנת וסוכרים.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה דלעת.
מערבבים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וג'ינג'ר; מוסיפים לתערובת המוקרמת רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
בסיר מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה מים בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ומחלצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאונד קייק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.