לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את העוגה הקלאסית. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצים, גרידת לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת פאונד קלאסית, עוגת פאונד קלאסית, ו עוגת פאונד קלאסית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: תבנית צינור בגודל 10 על 4 1/2 אינץ', תבנית בונדט של 12 כוסות, או שתיים מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מנפים את הקמח והמלח לקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הקציפו את הביצים השלמות, החלמונים, החלב והווניל יחד בכוס מדידה או קערה של 4 כוסות, והניחו בצד. במיקסר כבד המצויד במצורף ההנעה, מקציפים את החמאה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה. מוזגים פנימה בהדרגה את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, לקרם ומבהירים את החמאה. (זה אמור לקחת בערך 3 דקות.) לאחר הוספת כל הסוכר, כבו את המכונה וגרדו את דפנות הקערה וחתרו בעזרת מרית גומי. ממשיכים להקציף את תערובת החמאה עד שהיא בהירה ותפוחה, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את גרידת הלימון ומקציפים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
6
כבה את המכונה וגרד שוב את דפנות הקערה כדי להבטיח שילוב אחיד של המרכיבים. סובב את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו. שופכים פנימה בהדרגה את הקמח, 1/4 כוס בכל פעם, ומקציפים את הבלילה למשך 30 שניות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הביצים. (זה צריך לקחת כדקה לשפוך את כל זה לתוך הבלילה.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוציאים את הקערה מהמיקסר, מגרדים כל בלילה מהמשוט ומסיימים לערבב את תערובת הביצים לבלילה בעזרת מרית גומי. הקפד לא לערבב את הבלילה יתר על המידה, אך וודא שאתה מגרד את תחתית הקערה כדי לשלב באופן שווה את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כף את הבלילה לתבנית המוכנה והחליקה מעל בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מכניסים את העוגה לתנור ומפחיתים את הטמפרטורה ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, ואת מעיינות העליון בחזרה כאשר לחצה קלות, על 1 שעה ו 30 דקות, עבור צינור או מחבתות; ו 50 דקות עד 1 שעה עבור מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מצננים את העוגה, בתבנית, על רשת, למשך 10 עד 15 דקות. הפוך את העוגה על צלחת שטוחה או קרטון. הפוך מחדש את העוגה והנח אותה בצד ימין כלפי מעלה על המדף כדי להתקרר לחלוטין. אם לא משרתים באותו יום, לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר, במשך 4 עד 5 ימים או להקפיא במשך חודש 1.