עוגת פאונד קלויה עם תותים וקרם שוקולד
עוגת פאונד קלוי עם תותים וקרם שוקולד נטול גלוטן, קינוח. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תותים, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת קילו שמנת חמוצה עם תותים ושמנת, עוגת פאונד קלויה עם גלידה ובננות, ו תותים ועוגת שוקולד שמנת.
הוראות
הכה את השמנת הכבדה וסירופ שוקולד 1/4 כוס בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס, כ 3 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. גוף וקוצצים את כל התותים אבל 6 ולזרוק אותם עם הסוכר בקערה נפרדת; להפריש.
ממיסים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח בינוני גבוה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד חלקה, על 2 דקות. לטבול את כל 6 פירות יער בשוקולד, ולאחר מכן להעביר גיליון נייר קלף ולתת מגניב.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות העוגה פאונד ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת. למחוק את המחבת ולהמיס את הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים את התותים הקצוצים 1 כף מים ומבשלים עד עסיסי, על 2 דקות.
טפטף קצת סירופ שוקולד על כל צלחת; מעל כל אחד עם חתיכת עוגה פאונד. למעלה עם כמה תותים קצוצים ומיצים שלהם, מנה של שוקולד קצפת תות מצופה שוקולד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת פאונד עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "