עוגת פאי תפוחים
עוגת פאי תפוחים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 431 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. לכי לחנות ותאספי תפוחים, ביצים, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, 1/2 כוס סוכר חום והמלח. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת. תניח בצד.
בקערה בינונית אחרת, מערבבים בעדינות תפוח
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מורחים תערובת תפוחים באופן שווה על בלילת עוגה.
מפזרים ציפוי באופן שווה מעל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.