עוגת פודינג אגוז תפוחים
עוגת פודינג אגוזים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 843 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. מתכון זה מ Food52 יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת אגוז מלאה פודינג, ו עוגות פודינג כפריות עם קרום אגוז ומסיבת פאי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה ושמן עד שהוא דומה פירורי גס
הוסף מים. תן לו מערבבים או שניים עם מזלג, ולאחר מכן להביא אותו יחד עם הידיים שלך, להיזהר לא לערבב אותו במרץ מדי.
לעטוף בצק בניילון נצמד ולהירגע לפחות 30 דקות לפני מתגלגל החוצה.
מגלגלים את הקרום התחתון, מניחים במחבת, משפריצים את הקצוות.
מגלגלים את הקרום התחתון, מניחים במחבת, משפריצים את הקצוות. שמור על קרום העליון עטוף בקירור עד מוכן לשימוש.צ ' יל במקרר במשך 10 דקות
זין קרום תחתון עם מזלג ואופים חלקית במשך 15 דקות
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.הפעל תנור ל-350
הכן מילוי:במחבת גדולה, להמיס 2 חמאה T.
מוסיפים תפוחים ומבשלים על אש בינונית במשך 2 או 3 דקות.
מוסיפים ברנדי ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה.
מוסיפים סוכר, מבשלים 2 או 3 דקות יותר, עד שהם מתחילים להשחים קצת. לשים תפוחים לתוך פגז פאי אפוי חלקית
מוסיפים שמנת חמוצה או יוגורט, חלב חמאה ושמנת כבדה.
מערבבים לימון גרידת, אגוז מוסקט, וג ' ינג ' ר.
יוצקים תפוחים בקליפה של פאי.
מערבבים קמח, ולאחר מכן סוכר וקינמון, לאגוזים. תערובת בחמאה רכה.להפיץ באופן שווה על פני תפוחים ותערובת שמנת.
חותכים לרצועות ומניחים על גבי העוגה, מתפתלים לסריג, ולוחצים בעדינות לקצה העליון, נזהרים לא לשבור את הקרום התחתון האפוי חלקית.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מברשת סריג וקצה העליון של הקרום עם שמנת ומפזרים סוכר.
אופים עוד 10 20 דקות. מחבת מגניבה על מדף.