עוגת פודינג בורבון פקאן
עוגת פודינג בורבון-פקאן יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, מרגרינה מקל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב, פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים פקאנים. מבשלים 3 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד, ותן למגניב.
שלב 3/4 כוס סוכר חום ו 2 כפות חמאה בקערה; הכה במהירות בינונית של מיקסר 3 דקות.
מוסיפים חלב 1 כף בורבון; להכות היטב.
שלב 1 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח; בהדרגה להוסיף לתערובת סוכר, מכה היטב. הבלילה כפית לתוך מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב הנותרים 1/4 כוס קמח, הנותרים 2 כפות בורבון, ו 2/3 כוס סוכר חום בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה. למעלה עם אגוזי פקאן שמורים.
יוצקים מים רותחים על הבלילה (לא מערבבים).
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.