עוגת פודינג בראוני
עוגת פודינג בראוני עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שוקולד מריר, תמצית vanillan, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת פודינג בראוני, עוגת פודינג בראוני בישול איטית, ו עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, קקאו ומלח, ערבוב עם מקצף.
שלב שמן קנולה הבא 3 מרכיבים (דרך ביצים), ערבוב עם מקצף.
מוסיפים למרכיבים יבשים, ערבוב עד מעורבב. מערבבים בשוקולד מותך. מערבבים באגוזים.
מעיל תנור חשמלי איטי 3 ליטר עם ספריי בישול.
יוצקים את הבלילה לתוך סיר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד להגדיר סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכז. כבה תנור איטי.
בואו לעמוד, מכוסה, 30 דקות לפני ההגשה.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.