עוגת פודינג ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פודינג ברי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם גרידת לימון, תמצית vanillan, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 היו אומרים שזה פגע במקום. . נסו עוגת פודינג קוקוס, ברי פודינג שייק, ו Custard ברי Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אפייה, 1 1/2 כפות סוכר, חלב וקליפת לימון. לחץ עם אצבעות מקומטות לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה כי כבר ריססו עם תרסיס בישול nonstick.
מפזרים פירות יער על הקרום.
מערבבים שמנת חמוצה, חלבונים ביצה, 1/2 כוס סוכר לבן, קמח, תבלינים, ותמצית וניל.
יוצקים פירות. מכסים את הקצוות של הקרום בנייר כסף.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות. הפעל חום עד 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 30 דקות, או עד שהמרכז מוגדר.